Asbra med en gnutta ångest

Hej alla! det gick superbra på min intervju idag, dom bad mig att börja jobba omgående så nästa vecka har man jobb igen då. Tummen upp för mig som är så jävla bra. 
Kom dit mer en 1h för tidigt så jag strosade omkring i Axelsberg och köpte mig lite lunch medans jag väntade ut tiden och såklart ringde man Mamma samt borsan för att terra dom. Kul.
 
Eftersom att intervjun gick så bra så tänkte jag att jag skulle få unna mig lite shopping, dels också för att kunna köpa present till brorsan som blir 28 i morgon och så köpte jag en del saker till hans dotter.
Allt som allt gick nästan på 4000 kr, så nu mår jag ganska dåligt. Jag ska vara glad över att alla räkningar redan är betalade så egentligen behöver jag inte oroa mig men måste faktiskt erkänna att man mår som man förtjänar.
 
Jag får nog börja med att ge mitt kort till min älskling så att jag inte kan shoppa något mer, jag har det så himla svårt för att låta bli och jag hoppas att inte killen min blir arg på mig.
Har dock smsat han och sagt som det är men ej fått något svar, känns ju skönt.
 
Kommer dock att behöva handla lite mera i morgon, vi ska nämligen käka tacos hos brorsan sen vill man ju gärna ha vin så att man kan dricka.
Jag ska våga gå in på banken nu för att se hur mycket pengar man har kvar, jag lär väl må mer dåligt då men egentligen borde jag inte känna så för att allt som måste vara betalat är ju redan det.
Så jag får försöka tala om för mig själv att det inte är någon fara.
 
Hörs eventuellt senare, annars i helgen om man orkar. Kram på er, tycker ni att jag borde må dåligt? svara gärna ärligt.

Life - Dreams - Thoughts

Här får ni en inblick in på mitt liv, drömmar och tankar.

RSS 2.0