Jag hoppade mellan två

Fan idag vaknade jag klockan 10.00 och det är inte okej, brukar annars vakna 08.30 eller 09.00. Har börjat att få sjukt svårt för att somna nu dom senaste dagarna, vet inte riktigt vad det beror på. 
När jag väl somnade så drömde jag två jättekonstiga drömmar som jag hoppade mellan titt som tätt och den ena började såhär :
 
Jag jobbar i en skola och trivs jättebra, det är inte så mycket ljud och rörelse i skolan så jag tror att det är sommarlov.
Jag får i uppdrag av en pedaggog att innan alla barnen kommer tillbaka så måste jag kolla igenom deras hyller för att se om jag hittar sånna där gosedjur med stora ögon (kommer inte ihåg namnet). 
Jag tog på mig uppdraget, tog en plastpåse och började vid första hyllen, sen andra, tredje och fjärde.
Det tog kanske 30 min att komma till den sista raden med hyllor, då var redan påsen mer en halv full.
När jag kommer till den sista hyllan så hör jag skolklockan ringa, då kom paniken för då kommer alla barnen tillbaka. 
Snabbt blir jag färdig och precis när jag ska gå, ser jag ett ensamt barn titta på mig och undrar vad jag gör med allas gosedjur, jag svarar inte utan jag tar vägen ut genom fönstret.
 
I min andra dröm så börjar den såhär :
 
Jag var med någon tjej som visade sig vara farlig men det viste inte jag förrens min styvbrorsa berättade det till mig, hon hade tydligen försökt att skära halsen på honom men som tur var klarade han sig. 
När jag var med henne i ett garage som låg i ett köpcentrum så gjorde hon samma sak mot mig, jag blev jätterädd och trodde att jag skulle dö.
Jag ringer till min styvbrorsa som kommer med bilen för att hämta mig men jag berättade aldrig var det var som hade hänt.
Jag sätter mig i bilen och då ser han, vi kör till sjukhuset så att jag ska få hjälp.
Jag klarade mig jag också, vi säger hejdå till varandra och jag går till min buss som ska ta mig hem.
 
Ja mellan dom drömmarna var jag, en "tjuv" och en skadad människa. Är jag normal eller? haha.
Vad drömde ni natten till idag? 

Life - Dreams - Thoughts

Här får ni en inblick in på mitt liv, drömmar och tankar.

RSS 2.0